Beghler
Your Cart

Proffesional lighting solutions

LB06-01230

LB06-01230
LB06-01230
LB06-01230
LB06-01230
LB06-01230
LB06-01230
Watt: 12W
Ngjyra dritës: 6400K
Fuçia ndriçimit: 900lm
Volt: 220-240V
Përmasat: 54mmx205mmx105mm
Shkalla mbrojtëse: 54 IP
Materiali: termoplastikë
Ngjyrë: e bardhë
Modeli: oval
Garancioni: 2 vite
LAMBARIO sjellë linjën Moderne të ndriçuesve LED Domelight, ndriçues të cilët montohen jashtë murit të cilët gjejne përdorim si ndriçim i jashtëm për mure, mund të përdoret dhe në ambiente të mbrendshëm me lagështi.
LAMBARIO LED radhiten në ndriçuesit më ekonomik në treg. Ndriço më shumë dhe shpenzo 80% energji elektrike më pak!