Beghler
Your Cart

Proffesional lighting solutions

L104-02

L104-02
L104-02
L104-02
L104-02
L104-02
L104-02
Watt: 1x60W
Fyti: E27
Volt: 220-240V
Përmasat: 120mmx300mm
Materiali: alumin
Ngjyrë: e zezë
Garancioni: 5 vite
LAMBARIO me linjën moderne të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. Llojllojshmëri për çdo shije, stil, dhe ambient.
!!! Vini re ndriçuesi nuk posedon poçin, ju duhet të shtoni edhe poçin.