Beghler
Your Cart

Proffesional lighting solutions

Ndriçues emergjent

Watt: 7W Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 490lm Përmasat: 101.5x50x156mm Volt: 220-240V Bateria: 2x3.7V 1500Mah Litium Materiali: PC Kohëzgjatja: 10 orë Rimbushes: USB Garancion: 2 vite Ndricuesit Emergjent LED nga LAMBARIO janë llambat më ekonomike në treg dhe bëjnë pjesë në kategorin..
Shenjues me ngjitës për LC01-02, LC01-03 Dera e daljes..
Shenjues me ngjitës për LC01-02, LC01-03 Dalje zjarri..
Watt: 2W Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 140lm Modeli: mbrenda murit dyanësor Përmasat: 317x195.8x70mm Volt: 220-240V Bateria: 1.2V 800mah Ni-CD Materiali: Alumin+PC Kohëzgjatja: 3 orë Garancion: 2 vite Ndricuesit Emergjent LED nga LAMBARIO janë llambat më ekonomike në treg dhe bëjn..
Watt: 2W Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 140lm Modeli: i varur jashtë murit Përmasat: 260x254.7x35mm Volt: 220-240V Bateria: 1.2V 800mah Ni-CD Materiali: Alumin+PC Kohëzgjatja: 3 orë Garancion: 2 vite Ndricuesit Emergjent LED nga LAMBARIO janë llambat më ekonomike në treg dhe bëjnë p..
Watt: 10W Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 700lm Përmasat: 80.2x109.15x90.49mm Volt: 220-240V Bateria: 3.7V 2.0ah Materiali: PC Kohëzgjatja: 10 orë Rimbushes: USB Garancion: 2 vite Ndricuesit Emergjent LED nga LAMBARIO janë llambat më ekonomike në treg dhe bëjnë pjesë në kategorinë A, ..
Watt: 1W Ngjyra: 8000K Fuqia ndriçimit: 70lm Përmasat: 102x37x40mm Volt: 220-240V Bateria: 3.7V 1.2ah Materiali: PC Kohëzgjatja: 8 orë Rimbushes: USB Garancion: 2 vite Ndricuesit Emergjent LED nga LAMBARIO janë llambat më ekonomike në treg dhe bëjnë pjesë në kategorinë A, të cilat k..
Watt: 10W Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 700lm Përmasat: 209x137x122mm Volt: 220-240V Bateria: 4V 1.3ah Lead Acid Materiali: PC Kohëzgjatja: 10 orë Rimbushes: USB Garancion: 2 vite Ndricuesit Emergjent LED nga LAMBARIO janë llambat më ekonomike në treg dhe bëjnë pjesë në kategorinë A..
Watt: 1W Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 70lm Përmasat: 220x101.48mm Volt: 220-240V Bateria: 4V 1.3ah Lead Acid Materiali: PC Kohëzgjatja: 8 orë Rimbushes: USB Garancion: 2 vite Ndricuesit Emergjent LED nga LAMBARIO janë llambat më ekonomike në treg dhe bëjnë pjesë në kategorinë A, të..
Prej 1 deri 12 nga 18 (2 faqe)