Beghler
Your Cart

Proffesional lighting solutions

Aksesorë

Watt: 2000W Volt: 220-240V Amper: 25A Shkalla e mbrojtjes: 44 IP Materiali: termoplastikë Modeli: Photocell Ngjyra: e bardhë Mode; Montimi: jashtë ndriçuesit Garancion: 2 vite Senzorët LAMBARIO lexojnë ndryshimet ditë-natë dhe kur lidhen me ndriçues ndizet drita në bazë të errësimit, pa ..
Prej 1 deri 1 nga 1 (1 faqe)