Beghler
Your Cart

Proffesional lighting solutions

Ndriçues glamuroz

Watt: Max 72 Ngjyra:4200K Fazat: Dyfazor Tipi LED: COB Materiali: Alumin Këndi ndriçimit: 30 Volt: 220-240V Garancion: 2 vite Ndriçuesit LED..
Watt: Max 112 Ngjyra:4200K Fazat: Dyfazor Tipi LED: COB Materiali: Alumin Këndi ndriçimit: 30 Volt: 220-240V Garancion: 2 vite Ndriçuesit LED..
Watt: Max 140 Ngjyra:4200K Fazat: Dyfazor Tipi LED: COB Materiali: Alumin Këndi ndriçimit: 30 Volt: 220-240V Garancion: 2 vite Ndriçuesit LED..
Watt: 2x5W Ngjyra dritës: 3000K Fuçia ndriçimit: 800lm Volt: 220-240V/12V Përmasat: 550mmx220mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: inoks dhe akril Ngjyrë: metalike, transparent Garancioni: 2 vite LAMBARIO me linjën Glamuroze të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuan..
Watt: 80W Ngjyra dritës: 3000K Fuçia ndriçimit: 6800lm Volt: 220-240V/12V Përmasat: 1700mmx800mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe akril Ngjyrë: ari dhe e bardhë Garancioni: 2 vite LAMBARIO me linjën Glamuroze të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat..
Watt: 70W Ngjyra dritës: 3000K Fuçia ndriçimit: 4000lm Volt: 220-240V/12V Përmasat: 900mmx1170mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe akril Ngjyrë: e zezë, bronz, e bardhë Garancioni: 2 vite LAMBARIO me linjën Glamuroze të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi ..
Watt: 51W Ngjyra dritës: 3000K Fuçia ndriçimit: 4335lm Volt: 220-240V/12V Përmasat: 1200mmx1070mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe akril Ngjyrë: e zezë, bronz, e bardhë Garancioni: 2 vite LAMBARIO me linjën Glamuroze të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi..
Watt: 66W Ngjyra dritës: 4000K Fuçia ndriçimit: 3300lm Volt: 220-240V/12V Ngjyrë: e hirtë, transparente Përmasat: 1100mmx250mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: inoks dhe xham Garancioni: 2 vite LAMBARIO me linjën Glamuroze të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuanc..
Watt: 84W Ngjyra dritës: 4000K Fuçia ndriçimit: 4200lm Volt: 220-240V/12V Ngjyrë: e artë, transparente Përmasat: 1100mmx700mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: inoks dhe xham Garancioni: 2 vite LAMBARIO me linjën Glamuroze të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuanca..
Watt: 84W Ngjyra dritës: 4000K Fuçia ndriçimit: 4200lm Volt: 220-240V/12V Ngjyrë: e hirtë, transparente Përmasat: 1100mmx700mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: inoks dhe xham Garancioni: 2 vite LAMBARIO me linjën Glamuroze të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuanc..
Watt: 64W Ngjyra dritës: 3000K/4200K/6500K Fuçia ndriçimit: 4160lm Volt: 220-240V/12V Ngjyrë: e hirtë, transparente Përmasat: 1200mmx700mm Kontroller: Po Dimmable : Po Materiali: inoks dhe xham Garancioni: 2 vite LAMBARIO me linjën Glamuroze të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë..
Watt: 72x2W Ngjyra dritës: 3000K/4200K/6500K Fuçia ndriçimit: 7200lm Volt: 220-240V/12V Ngjyrë: e hirtë, transparente Përmasat: 1200mmx410mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: inoks dhe xham Garancioni: 2 vite LAMBARIO me linjën Glamuroze të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dr..
Prej 1 deri 12 nga 37 (4 faqe)